ПРВ ПОСЕРИОЗЕН ИНЦИДЕНТ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ : СО МЕТАЛНИ ШИПКИ ПРЕТЕПАН КРВНИЧКИ СИНОТ НА АМДИ БАЈРАМ, ЕЛВИС БАЈРАМ

0
2523

Две групи насилници физички се пресметале вечерва во населбата Шуто Оризари во Скопје. Има тешко повредени.

Силни полициски трупи можат да се забележат во населбата, а и околу Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје.

Градоначалникот на општината Шуто Орузари, кој е и кандидат за истата функција на претстојните локални избори, Елвис Бајрам, и уште едно лице кое било со него, е претепан со метални шипки и со тешки повреди и во безсознание е однесен во болница.