ПРВ ГАФ НА ДАШТЕВСКИ КАКО ШЕФ НА ДИК: МУ ДОЗВОЛИ НА МИЦКОВСКИ ДА ПРАВИ ПАРТИСКИ ПИАР ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ДИК?!?!

0
831

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ денеска правеше некаква партиска ПР посета на просториите на ДИК?!?! Во кое својство беше тој денеска таму? Дека шефот на ДИК е на предлог на ВМРО ДПМНЕ па сега ДИК е партиска сопственост на ВМРО ДПМНЕ и таму Мицковски може да прави посети, инспекции, пресови, ПР сеанси?!?!?

Мицковски не е носител на никаква државна функција ниту е новинар да присуствува на прес, па што мајка бара Даштевски да го прима во посета?!?!?

Ова е само знак дека Груевизмот се уште цвета како систем во ВМРО ДПМНЕ и тие уште не можат да прават разлика меѓу партија и држава, институции и партија, тотално се изгубени во просторот и времето!!!