ПРВО ГО ИСМЕВАЛЕ ДЕКА СПИЕ ВО ГАРАЖИ,А СЕГА ТОЈ СЛАТКО ИМ СЕ СМЕЕ ВО ОЧИ, ВИДЕТЕ ШТО НАПРАВИЛ

0
1891

Иако многу години заштедуваше пари, фотографот не можеше да си дозволи сопствен стан во центарот на Бордо

Соседите на Џереми постојано му се исмеваа кога тој купи скапа гаража во центарот на градот и одлучи да живее во неа. Но, еден ден, додека ѕиркаа зад нејзините sидови, нивната насмевка замрзна.

Иако многу години заштедуваше пари, фотографот не можеше да си дозволи сопствен стан во центарот на Бордо. Парите се акумулираа бавно, а цената на становите растеше со брзината на светлината.

Повеќе на порталот ,,КЛИКНИМЕ ” ОВДЕ ОВДЕ