Првиот полицаец во К.Паланка на партиска трибина!

0
524

11178629_10152825535257196_733178065_n

За каква деполитизираност на институциите зборуваме кога командирот на ПС ОН Крива Паланка се најде на партиската трибина во Крива Плаанка пред неколку дена. Проценете сами дали е ова МВР или МВРОТО како што милува да каже Гоца Брк.