ПРВАТА ФОТОГРАФИЈА ОД ПРЕГОВАРАЧКАТА МАСА ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА КОИ СЕ ОДРЖАА ВО БЕЛОРУСИЈА

0
269

По социјалните мрежи се појави првата фотографија од преговарачката маса помеѓу Русија и Украина кои се одржаа во Белорусија.