ПРАТЕНИКОТ НА СДСМ ОД ОХРИД, ТАНЕВСКИ : ВО РАМКИ НА СОСТАНОКОТ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЗАЕДНИЦА ИЗВРШИВ ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СОСТОЈБАТА СО ЕНЕРГИЈА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

0
295

Во рамки на состанокот на Енергетската заедница извршив презентација на состојбата со енергијата и безбедноста во снабдувањето со енергија во Република Северна Македонија.

Исто така на покана на Амбасадата на Република Северна Македонија во Австрија остваривме средба со амбасадорот на Република Северна Македонија Н.Е. Освит Росоклија.

Фејсбук статус на пратеникот на СДСМ, Лазе Таневски.