ПО МОЛК ОД РЕЧИСИ 2 ГОДИНИ, КУРТОН ЛАТАС СЕ ЈАВИ СО КОЛУМНА: Не се играјте да бојкотирате, сите да гласате за Сиљановска за да се спасиме од СЈО!!!

0
1065

Откако чекаше и чекаше да види дали газда Ѕинго ќе се договори некако со Заев и откако виде дека не бива од тоа ништо, куртон Лаки пиша колумна по молк од 2 години.

Иако во својата последна колумна веднаш по крвавите настани на 27-ми април 2017-та, тој му понуди помош на Заев и замоли да нема кон него негативна енергија?!?!

Во својата нова колумна откако си даде и отказ во Сител, Латас ја повика јавноста сите да гласаат за Сиљановска.

Бојкотот сега бил во корист на Заев.

СЈО било пред крај и морало да се укине пошто не се покажало на дело?!?! Тоа што РИК Силекс и Сеад Кочан треба да вратат 17 милиона евра во буџетот изгледа е причина за ваквото мислење на Куртон Лаки.

Линк до колумната, ОВДЕ.