ПО КУРЦ, ЈЕНС, МЕРКЕЛ И ПОЛА АМЕРИКАНСКИ КОНГРЕС, ВО ЧЕТВРТОК ВО МАКЕДОНИЈА ДОАЃА СОВЕТНИКОТ НА ТРАМП ЗА ЕВРОПА И АЗИЈА, ВЕС МИЧЕЛ!

0
885

ПО КУРЦ, ЈЕНС, МЕРКЕЛ И ПОЛА АМЕРИКАНСКИ КОНГРЕС, ВО ЧЕТВРТОК ВО МАКЕДОНИЈА ДОАЃА СОВЕТНИКОТ НА ТРАМП ЗА ЕВРОПА И АЗИЈА, ВЕС МИЧЕЛ!