ПО ДОЛГО ВРЕМЕ ПИШТЕЊЕ И ВРИШТЕЊЕ НА ПЛУСИНФО, ТРИЧКО СЕ СМИЛУВА И БАРА ПРИТВОР НА КАМЧЕВ ДОМА КАЈ ГЕРО, САМО НЕ СЕ ЗНАЕ ВО КОЈ ДОМ БИДЕЈЌИ ГЕРО КО ГЕРО Е СИРОМАВ

0
209

Домашен притвор кај Геро

На Камчев му било предложено притворот во Шутка да му биде заменет со домашен притвор кај Геро, но тој одбил. Неговиот адвокат рекол дека тој предлог е перфиден обид на судот и на Заев да го умрат неговиот клиент уште пред да излезе пред судот. Во целиот случај се вмешале и од Амнести интернешнл кои притворот кај Геро го сметаат за крајно нехумана постапка.

Геро, велат во Амнести интернешнл, е македонски Абу Граиб.

Фејсбук статус на Бранко Тричковски.