ПО ДОЛГО ВРЕМЕ БИТОЛА ДОБИВА ДВАЈЦА МИНИСТРИ ВО ВЛАДА

0
368

⭕ Битолското лоби во Владата се засилува.
Битола после долго време со два министри.
Доаѓаат убави денови за градот и државата.

Фејсбук статус на министерот за локална самоуправа, Горан Милевски.