По Васко Ефтов, Телма ја покани и Ванковска за да го доврши релативизирањето и плукањето по опозицијата, сега на ред во Петок се Бетмен Велит, Трендо и Јоци!

0
569

vankovskatelma

Ванковска и Сиљановска се согласија дека сите се исти, ДПМНЕ е срање ама и СДСМ е срање, нема ни спас, ама тие биле најпаметни во цела држава, цела опозиција се ретарди кои се палат како мајмуни и пцујат и со тоа се исти како и кучињата на ДПМНЕ.

Потоа Боби Христов ја одјави емисијата и Телма пушти утакмица на Сампдорија – Санерлитана а после тоа идеше Бреша – Удинезе…

Дознаваме дека следни гости за во Топ Тема се Јоци, Трендо и Бетмен. Јоци ќе дојде со партизанска капа и ќе рецитира стихови од Кочо Рацин, Трендо ќе дојде со гитара а Бетмен ќе стои на глава и ќе крши ореви со газот…!!!