Пошто ова му е последен партиски конгрес, една видео монтажа гратис од Странски служби: Летвичките

0
918

Ново КРЕИРАНО ВИДЕО од Фејсбук страницата Странски служби

11188970_750397898406493_2094289074_n

Screenshot_2