(ВИДЕО) ПОЧНА ЦРНАТА КАМПАЊА НА ВМРО-ДПМНЕ, ПРВ НА СЦЕНА НАСТАПИ КУРТОН ВАСЕ ХЕФТАЛИЦА, ВМРОВСКА СПЕРМА НАСЕКАДЕ ОД УСТАТА ПОСТКОМУНИСТИЧКА : Куртон Васе ДЕДЕНЦЕ го обвинува премиерот Заев за шверц на роба во Косово во соработка со Рамуш Харадинај!

0
1310

Васето пролупа, почна црната кампања на ВМРО-ДПМНЕ а он прв почна со харангата против СДСМ или поточно на удар со гнасни измишљотини кон премиерот Зоран Заев, овој пат се претера со цмокање вмровска сперма, сега Васе деденце го обвинува Заев за шверц на роба во Косово заедно со Рамуш Харадинај. Уште една од стотиците луди теории и клевети на куртон Васе Деденце…