ПОЧНАА ДА ПЛАЧАТ КАКО МАЛИ ДЕЦА : Пандов го молеше Грујо да го уапси Заев затоа што бил сериски убиец?!

0
533

Пандов денеска на вести на Сител го прогласи Заев за сериски убиец и повика на негово апсење 😀 Невидено плачипичење на Пандов и баграта режимска, уште еден доказ дека режимот и нивната медиумска јавна куќа се на колена. Браво Заев!!! ГОТОВИ СЕ!!!

pandovzaevubiec