ПОЧИНА АЛЕКСАНДАР ДИНЕВСКИ, ЕДЕН ОД ОСУМТЕМИНА КОИ НАПРАВИЈА БУНТ ВО ДБК ВО МВР ПРИ РАСПАДОТ НА КОМУНИЗМОТ

0
277

Тој беше еден од осудените во аферата Шпион, кој до денеска ја следат бројни контроверзи. Според обвинетите, станува збор за целосно монтиран случај