ПОТРЕСНО СВЕДОШТВО НА ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: ТРАОРНО БЕШЕ ВО 2001-ВА, НОЌЕ ВОДЕВМЕ ТЕШКИ БИТКИ А ДЕЊЕ КУПУВАВ КОВЧЕЗИ ЗА УБИЕНИТЕ 20 ГОДИШНИ ВОЈНИЦИ ОД МОЈАТА ЕДИНИЦА И ОДЕВ НА ПОГРЕБИ

0
530
  • Траорно беше во 2001-ва, ноќе водевме тешки битки а дење купував ковчези за убиените 20 годишни војници од мојата единица и одев на погреби.

Стојанче Ангелов за ,,Инфомакс”.