ПОТРЕСНА СТОРИЈА НА ОБВИНЕТ ВО СЛУЧАЈОТ КАЛДРМА: Судијата Туфегџиќ не прати 80 души во притвор, девет месеци ме чуваа во фарма за свињи, девет месеци не ми дадоа да си ја видам ќерќичката, не ранеа со помија, месо не видов 6 месеци, немаше греење и светло ниту лекови!!!

0
2239

– Судијата Туфегџиќ не прати сите 80 осомничени во притвор и 9 месеци останавме во поранешна фарма за свињи во Битола, без греење и светло, не ранеа со помија, 6 месеци месо не видовме, не ми дадоа да си ја видам ќеркичката цели 9 месеци, немаше ниту лекови, значи таква тортура немало ни во Аушвиц!!!

Потресна исповест на Тв 24 во емисијата Отворено на обвинет во случајот Калдрма