ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СДСМ, ФАТМИР БИТИЌИ ВО КИЧЕВО : СЕЧИЈ ГЛАС ЌЕ БИДЕ СЛУШНАТ

0
149

Ќе зборувам со сите и сечив глас ќе биде слушнат.
Само така, заедно ќе го создадеме ‘Најдоброто за нашата општина’
—–
Me të gjithë do të bisedoj dhe secilin zë do ta dëgjoj.
Vetëm kështu, së bashku mund ta bëjmë “Më të mirën për komunën tonë”

Фејсбук статус на потпретседателот на СДСМ, Фатмир Битиќи.