ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ ЗАДОВОЛЕН ОД ГРАДЕЖНАТА ОФАНЗИВА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРИЛЕП БОРЧЕ ЈОВЧЕСКИ

0
623

НОВИОТ АСФАЛТ УБАВО СЕ СЕЧЕ ДОДЕКА Е ТОПОЛ!

Ова се фотки од новоасфалтираната улица кај Шарена Чешма (каде што некни имаше фотосесија), што покажува дека “градежната експанзија” во Прилеп не знае за одмор. Уште денес, новиот асфалт, се” уште топол, беше исечен (се зборува дека убаво се сечел, како алва). Значи браво!
Само што денес, додека се санирал дефектот, не се одржала фотосесија, не бил присутен градоначалникот, директорите, немало гости од Скопје и останата свита. Еве не знам зошто! Можеби портпаролот на Општината знае да ни каже?

Фејсбук статус на Љупче Петрески.