ПОСЛЕ 17-ТИ ОКТОМВРИ СУГАРЕ КАКО НОВ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ПРИЛЕП ЌЕ ПРОДОЛЖИ СО ГРАДЕЖНИТЕ ОФАНЗИВИ КАДЕ ШТО ЗАСТАНА ДОКТОРОТ

0
664

Привршува реконструкцијата на улицата „Мице Козар“, исклучително фреквентна сообраќајница од градската патна мрежа.

Горд сум што улицата беше дел од проектот на Министерството за транспорт и врски и Светска банка за реконструкција на локални патишта во општините, во време кога се наоѓав на чело на ова Министерство.

Токму овој пример, како и големиот број други проекти реализирани со заеднички сили на Општина Прилеп и државните институции, покажува колку е важна соработката на локалната и централната власт.
#СДСМ#НајдобротоЗаНашатаОпштина

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на СДСМ во Прилеп, Горан Сугарески.