ПОСЛЕ СИТЕ НАВРЕДИ И КЛЕТВИ, ПАЛЧО МУ ПИШАЛ СМС НА ЗАЕВ, ПРЕМИЕРОТ МУ ОДГОВОРИЛ: КАКО ВООПШТО ИМАШ ЛИЦЕ ДА МИ ПИШЕШ ПОРАКА БЕ ЃУБРЕ ЕДНО РАСИПАНО!

0
6639

Љупчо Палевски – Палчо после сите навреди и клевети му напишал СМС порака на Заев при што премиерот му одговорил : Како можеш после сите најѓаволски лаги да ми пишеш порака, децата ми ги имаш. – напишал Заев во СМС пораката испратена до Палчо.