ПОРТПАРОЛОТ НА МВР, ТОНИ АНГЕЛОВСКИ ДОБИ ПЛАКЕТА ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

0
800

Плакета од Факултетот за безбедност-Скопје за долгогодишната и успешна соработка. Благодарност до раководството на факултетот.

Тони Ангеловски, портпарол на Министерство за Внатрешни Работи.