ПОРНО ОРГИЈА НА 5-ТИ ЈУНИ: ОСВЕН ПОЛИТИЧКИОТ АНТИТАЛЕНТ БАЧЕВ, И КУРВИЧЕТО МИЗЕРНО БРАНКО ЈАНЕВСКИ ЌЕ ГО СПАСУВА ГРУЕВСКИ, СТЕВЧО МУЊА И ОНАКА Е ВО АНУСОТ НА ГРУЈО И ОД ТАМО ЌЕ СЕ ТРКА НА ИЗБОРИТЕ!

0
1269

branko janСоцијалдемократската партија на Македонија на Бранко Јаневски ги доставила своите кандидатски листи до Државната изборна комисија, дознава Плусинфо од извори на ДИК.

Партијата доставила кандидатски листи во сите 6 изборни единици.

Јаневски се „прослави“ со кандирирањето на луѓе со имиња слични на оние на лидерите на СДСМ, за парламентарните избори во 2006 година.

Последен рок за доставување на кандидатски листи за избори на 5 јуни е денеска до полноќ.