Поради нападот врз Саше Политико, Телма ќе го бојкотира вице премиерот Пешевски

0
819

telma1

Поради физичкиот напад од страна на вицепремиерот Владимир Пешевски врз новинарот и сопственик на порталот Мактел, Саше Ивановски , Телевизија Телма ќе ги бојкотира сите негови појавувања во јавност.

– Телевизија Телма е згрозена од однесувањето на вицепремиерот Пешевски и ќе ги бојкотира сите негови појавувања во јавност – соопшти телевизијата.

Инаку, Телма вчера не објави за настанот.