ПОРАДИ ВАКВИ НЕНОРМАЛНИ ПУТИНИСТИЧКИ НЕУЗРЕАНИ ЗЕЛКИ И РАДИКАЛНИ ШУШУМИГИ МАКЕДОНИЈА ДОЛГО ВРЕМЕ ПЛИВА ВО АМБИС ПОЛН СО ГОМНА – ВАНКОВСКА ГО ОПЦУ ВЕС МИЧЕЛ

0
1289

Да го испцуеш еден од највисоките дипломати на САД а исто време да си професор и да предаваш на правен факултет , да пропагираш морал и етика а истото да се понашаш како кочијаш и како ќосе е тотално лудо и ненормално.