Поп ѕвездата Ребека го покажа брат и Марко

0
768

оп ѕвездата Ребека на фотката е со нејзиниот помал брат Марко од втрориот брак на татко и. Таа и нејзината сестра Хелена Роза која се исели во Нов Зеланд, братот го запознаа прв пар пред неколку години. По смртта на нивниот татко двете славни сестри почнаа да се грижат за Марко кој многу налку наликува на Хелена Роза

rebeka-405x540