ПОП ЛАЖЕ НА ТВ, АЈ ШТО ЌЕ ГОРИ ВО ПЕКОЛОТ, ТУКУ ШИРИ И ЛАЖНИ ВЕСТИ ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА!

0
715

Лидерот на Интегра, отец Љупчо Ристовски лажеше на Канал 5 за чистотата во градот Скопје.

– Еднаш во неделата се собира ѓубрето, улиците не се чистат и не се дезинфицираат, градот е прљав и тоа баш сега во време на Корона.

Побаравме реакција од град Скопје, од таму ни изјавија:

– Не е точно, ѓубрето се собира секој ден и улиците се дезинфицираат со средство за дезинфекција плус и општините овие денови се максимално активни во слични активности, градот можеме да се пофалиме дека никогаш не бил почист!