ПОПОВСКИ: МИНИСТРИТЕ НА ДУИ СЕ НАЈСЛАБА КАРИКА ВО ВЛАДАТА, РЕЧИСИ СИТЕ ЗАБЕЛЕШКИ СЕ ЗА НИВНИТЕ РЕСОРИ, ПО ИЗБОРИТЕ ТИЕ ПРОБЛЕМИ ЌЕ СЕ РЕШАТ ВО ЦЕЛОСТ!

0
812

– Сите забелешки за транспарентност и останати забелешки се за министри на ДУИ, по изборите тие проблеми ќе се решат во целост, јавноста жестоко ќе ги казни и нема да има милост за тие политичари кои не ги следат принципите за транспарентност и одговорно работење!

Министерот за транспарентност и отчетност, Поповски на денешниот прес за надградба на апликацијата Стоп Корона.