КОМАНДИР НА ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА ВО ВОЗДУХ ПУКА РАФАЛИ ОД ОГНЕНО ОРУЖЈЕ?! ПОСТОИ ОПАСНОСТ ОД ЗАЛУТАН КУРШУМ!

0
648

На социјалната мрежа ,,Х” и на Фејсбук се споделува видео за кое пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки тврди дека е полициски командир кој во воздух пука рафали од огнено оружје.

Се надеваме дека МВР ќе реагира соодветно со пријава до командирот кој со користење на неодговорно огнено оружје може да предизвика општа опасност од залутан куршум бидејќи со управување на огнени оружја не смее да постои неодговорност и аматеризам.