Полицаeцот Фета Алими кој го ризикуваше сопствениот живот за да спаси живот на еден пратеник, пратеникот Зиадин Села, а власта на Груевски го разреши, од денес е вработен како личен телохранител на Зијадин Села, а власта на Груевски го разреши!

0
4370

Полицаeцот Фета Алими кој го ризикуваше сопствениот живот за да спаси живот на еден пратеник, пратеникот Зиадин Села, а власта на Груевски го разреши. Денес е вработен како личен телохранител на Зијадин Села.
Реформите почнуваат и со помали чекори!

Фејсбук статус на Луљета Адеми