ПОЛИЦАЈКА ВРАБОТЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ СО РАСПИШТОЛЕНИ ФОТКИ ПРОМОВИРА ФАМИЛИЈАРНИ ВРЕДНОСТИ НА ИНСТАГРАМ

0
156

Полицајка од граничната полиција вработена од ВМРО-ДПМНЕ во 2009 година е хит со разголени фотки на Инстаграм. Девојката работи во Одделот за гранични работи, а поради разголените униформи со полициска униформа сега е под истрага на внатрешната контрола на МВР, потврдуваат од МВР.