ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА СЕКОГО, СОЛЗА ТОТАЛНО ГО ИЗГУБИ УМОТ: Повика СДСМ и ДУИ да бидат уништени, го повика народот да маршира кон собранието и владата!

0
1813

Со морбиден говор за мртви новороденчиња, Солза повика народот да машрира кон собранието и СДСМ и ДУИ да бидат уништени!!!

Женава тотално го изгубила умот, политиката не е за секого!