Покрај лидерската средба, ова ќе биде утре централен настан во земјава и пошироко!

0
1056

tocka-98247

Скопје – Градоначалникот на општина Бутел Петре Латиновски на три основни училишта „Петар Здравковски Пенко“, „Св.Климент Охридски“, „Живко Брајковски“ и на градинката „11 Октомври“ ќе им подари моторни апарати-косилки. (пред Општина Бутел/10:00)