ПОЖАРОТ ВО ВЕЛЕС СЕ ШИРИ КОН ДЕПОНИЈАТА И КОН АВТОПАТОТ

0
228

– Пожарот во Велес се шири кон депонијата и кон автопатот, новите куќи во викенд населбата засега не се во опасност. Проблем е што голем дел од пожарникарите и возилата од Велес се пратени да гаснат во Делчево и Пехчево па пожарот се гаси со половични ресурси со кои располага градот.

Боби Христов во вестите на Телма.