ПОДДРШКАТА ЗА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ Е ОГРОМНА И РЕАЛНА, МОНТАЖИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ПО ТРЕТ ДЕН ЖАЛОСТ ПОРАДИ НЕСРЕЌАТА ВО ТЕТОВСКАТА МОДУЛАРНА БОЛНИЦА СЕ НЕЧОВЕЧКО ПАРТИСКО ПРОФИТЕРСТВО И НЕКРОФИЛСТВО

0
998
Додека цела држава жали ВМРО-ДПМНЕ монтира и шири лажни вести за министерот Венко Филипче.
Работата и посветеноста на Венко Филипче и неговите дела се препознаени од граѓаните и ниту еден фотошоп и  манипулации не можат да го избришат тоа.
Јавноста уште еднаш сведочи на нечовечно некрофилско однесување на ВМРО-ДПМНЕ предводена од Христијан Мицкоски.
ВМРО ДПМНЕ и Мицкоски се  извор на лажни вести, посочени и во студија финансирана од ЕУ.
Нивните деструкции и лажни вести , се препознаени од граѓаните и затоа нема да им поминат и овојпат повторно ќе бидат поразени на избори.