Поголема група граѓани одбива да замине од Мечкин Камен, револтирани се оти ги излажале дека ќе пее Аца Лукас

0
3589

Поголема група на граѓани веќе еден час одбива да влезе во автобусите за организиран превоз и гласно се дере на платото на Мечкин Камен. Околу триесеттина луѓе одбиваат да ја напуштат локацијата, револтирани затоа што им рекле дека денес на Мечкин Камен требало да настапи српската ѕвезда Аца Лукас.

meckin-kamen

Групата дошла специјално за концертот но кога се донзало дека нема да има никаков концерт, луѓето во знак на револт одбиле да заминат од местото. Во тек се преговори помеѓу организаторите и револтираната група.

 Извор : КозаНостра