ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ИЗЈАВИ НА ГОВОРНИЦА ВО СОБРАНИЕ ОВАЈ РЕЖИМСКИ КОПУК ЗА КРВОПРОЛЕВАЊЕТО НА 27-МИ АПРИЛ : ОЈО гонеле само кога имало криминал а на 27-ми април немало криминал и затоа има толку благи казни?!?!

0
3187

 

– Сум бил во тек со сите случаи. Нема погрешни постапувања во „Актор“, „Македонска Банка“, ниту пак во барањето за законитост во случајот за Сеад Кочан. За случувањата од 27. април е отворена постапка, а за протекување на ПИМ, тврдам дека не протекле од обвинителството, рече Зврлевски.

Тој се пожали дека позитивното мислење за негово разрешување на советот на јавни обвинители е преседан, бидејќи нема образолежние зошто го сториле тоа.

Обвинителот се пофали дека донел службени телефони и компјутери за сите обвинители и дека за 4 години имаат отворено преку 40 илјади предмети.

Тој кажа дека во јавноста е познат како човек што нема врска со политика.

Извор : А1он