ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КОИ СУРАТИ СЕ ТОА, еве ја ЕРГЕЛАТА на Миленко во новата сезона која ќе таласа после 12 часот, со сиот памет Миленко мисли дека има некој кој ќе го слуша Љупче Златев, Нонковиќ и заменичката на Каракамишева!

0
2386

Што се разбираат бе овие ГРЕВОВИ еј, па на овие мунгоси овци да им нацрта човек врзани со оглав и селска ограда околу нив ќе ги изгубат а не пак сами да ги пушти човек да лаат по медиуми после 12 часот по полноќ.  Ееееееј кој невидени ПИЦАЈЗЛИ ахахаха, еве овие смешни слепци, овие невидени гревови ќе бидат аналитичката ергела на Миленко за оваа сезона, Повеќе ни Каракамшишева ни Боцевски не сакаат да се валкаат со дебелата свиња, па Миленко мораше да збира тоа шлајмот од трета лига што се мава по ходниците на Сител и МИА за да скрпи емисија. ц ц ц ц!