ПОГЛЕДНЕТЕ НАРОДЕ КАКО СЕ ФРЛААТ НАРОДНИ ПАРИ , демохристијанството на ДПМНЕ, во Кавадарци ЛОКАЛНИТЕ МОЌНИЦИ ШПАРТААТ И ГИ МЕРАТ КАЗИНАТА и си ГУГУТКААТ

0
608

11328931_10207251567951366_443097317_nГоран Сатевски во придружба на првата кокошка на Кавадарци Марија Панова, си гугуткаат во Казиното ,,Фламинго” во Гевгелија.

11124447_10207251569871414_1586193177_n

Тоа е тоа таа патријархалност на ДПМНЕ луѓе мои, народот нема денар скршен крај со крај да сврзи а овие паразити ги мерат казината и се гојат и пијаат ко говеда на народен трошок и на грбот на општиот работник, до вчера возеа точаци и јадеа паштети сега ги мерат казината, пијаат локаат и се гоштеваат на народна сметка бидејќи сите добро знаат дека по казината сите цени се набиени и колосално огромни.

10418429_10203805253445462_3341737009125535990_n