Погледнете КОЛКУ РАЗВРАТНО изгледа куртон студиото на прилепската ,,Канал Визија” : Кожен ентериер КАКО ВО БОРДЕЛ, масичка за во дневна соба и водителка со ФУСТАН ДИГНАТ ДО КОЛКОВИ!

0
2985

Прилепската локална ТВ куќа ,,Канал Визија” одамна ја изгубила својата кредибилност во јавниот сервис бидејќи во последно време таа наликува на едно обично режимско куртон дувло кое работи за интересот на поранешната власт на ВМРО-ДПМНЕ каде таму постојани гости се некои куртончиња вработени низ локалните ресори во Прилеп или локални лица кои имаат позиции по локалните министерства за кои има неколку покренати кривични пријави.

Едно телевизиско студио каде ќе се поканат панелисти, каде ќе се прават интервјуа или каде ќе се разговара за некоја посериозна тема треба да изгледа многу посериозно од ентериер кој може да се види по борделите и јавните куќи.

Погледнете ја само оваа перверзија од телевизиска куќа и овај јавен разврат презентиран во јавноста каде недостигаат уште латексот и вибраторите да ги опнат на тоа масата и да започне сцената како што е во германските ретро хардкор порничи. 😀 😀 😀 😀 😀

kanalVizija