ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ПАМЕТНИ ДЕЦА ИМА ВО СДСМ, СПОРЕДЕТЕ ГО ОВА СО БАГРАТА ВО ВМРО ДПМНЕ, СИТЕ ДИМЕ СПАСОВЦИ И ОСТАНАТИ КРЛЕЖИ!

0
3191