Погледнете до каде оди перењето мозок на режимската пропаганда – произведува ЛУЃЕ ЗОМБИ?!?!

0
696

11091234_10153253562996532_1461009945674299299_n

Ова е торта која ја направила некоја вредна ВМРО-вка од Прилеп. Мозокот уште не е јасно дали и е голем како јајце од препелица или како маде од комарец…