ПОБЕДНИЧКА ЕУФОРИЈА НА БИХАЧКА – ЗАЕВ: Подготвени сме за победа, тоа ќе биде победа на граѓаните и сигурната иднина на државата!

0
521

Подготвени сме за победа, тоа ќе биде победа на граѓаните и сигурната иднина на државата! Се утврдува постапката за избор на кандидати за пратеници за парламентарните избори на 12 април. Изираме луѓе подготвени да водат и да менуваат! #НаПравПат

На 14-тата седница на Централниот одбор на #СДСМ разговараме за актуелни прашања, за политиките кои носат повеќе пари кај граѓаните, зголемени плати и пензии, нови инвестиции, за процесите кои значат конечно враќање на правдата и одговорност за сите.