ПОБЕДА НА НАРОДОТ НАД ЛЕБАРКИТЕ: Лебарките потиснати накај ЗОИЛ, народот го помести тампон просторот кај зелено пазарче!

0
602

Нашиот репортер ни јавува дека лебарките на режимот биле потиснати накај ЗОИЛ Македонија и сега тампон зоната е кај зелено пазарче. Претходно тампон зоната беше пред собрание, но масата народ кој бара СЛОБОДА ги потисна лебарките и полицијата надолу!