ПЛУСИНФО: Избори на 6 ноември, ДРАМАТИЧЕН ПАД НА РЕЈТИНГОТ на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ!?

0
912

Парламентарните избори за кои во моментов се договараат политичките партии најверојатно ќе бидат на 6 ноември. Поради понатамошното упорно инсистирање на ВМРО-ДПМНЕ за нивно одложување, може да се поместат за најмногу две недели, но сепак поголема е веројатноста да бидат на 6 ноември.

Според неофицијалните информации до кои дојде Плусинфо една западна амбасада во Скопје спровела истражување на јавното мислење на граѓаните, што покажало драматичен пад на рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ, но и на ДУИ.

Повеќе детали ОВДЕ