ПИШТЕЊЕ И ВРИШТЕЊЕ ВО ШТАБОТ НА ВМРОВЦИТЕ, ГЕРО, СЕРО, АЦО ЦИА, ЗЛАТЕВ, ЛОЛЕК И БОЛЕК ИЗ АЛФА ТВ И ОСТАЛА КУРТОН БОРАНИЈА БЕЗ МУНИЦИЈА И НА АПАРАТИМА : И СРБИЈА ЌЕ ВОВЕДУВА ДИГИТАЛНИ УЧЕБНИЦИ СО ЦЕЛ ДА ГИ МОТИВИРА УЧЕНИЦИТЕ

0
258

Паника и траор во белата палата на ВМРО ДПМНЕ, братска Србија воведува дигитализација и сега официјално ВМРО ДПМНЕ е најзаостаната партија во Европа!