ПИЧКА СКАПАНА, ВЕЧНИОТ ПУШАЧ ЗА ДИРЕКТОРСКИ МЕСТА ВО ВЛАДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ПОВИКУВА НА ФИЗИЧКИ ЛИКВИДАЦИИ И КОНТРАПРОТЕСТИ?!

0
1616

12592364_1130503190335884_4048334273148653516_n