ПИЦАЈЗЛИТЕ НА ГРУЈО ВО НЕВИДЕНА ПАРАНОЈА ОД УТРЕШНИОТ ПРОТЕСТ НА ОПОЗИЦИЈАТА, ВО ВМРО-ДПМНЕ ВЛАДЕЕ ОПШТА ХИСТЕРИЈА И ТОТАЛНА КЛАТИКУРИЈАДА

0
1061

Куртон порталите на чело со Нимфомакс продолжуваат со хистерични и небулозни текстови, текстови кој немаат нити етичност нити некоја сериозна порака кон јавното мнение нити логика нити поента, туку се што гледаме е мизерен и трул обид за фрлање пизма врз утрешните протести на опозицијата кој ќе се случат во 14 часот со присуство на видни евро пратеници за да што повеќе народ се одврати од протестите, каде видно учество ќе земат дури и амбасадори и огромен број на странски медиуми надвор од Македонија.

jesuisvmro

Инаку кога одреден интернет медиум објавува пост на фејсбук профил од некој грев кој начукал некој партиски статус и врз база на тоа да се повикува како извор и да го пласира како сериозна информација е тотално лудило и недоветно.Како и да е во прилог ви го доставуваме скриншотот кој куртон порталите како Нимфомакс и остали хистерично го шират , еве што провладините медиумски блудници шират по фејсбук деновиве што секако нема ни под разно да се случи :

sdsm_vinica_protest