ПИЦАЈЗЛА ПРЕДАВНИЧКА РЕЖИМСКА: Ефтов се пофали на фејсбук дека последната емисија ја правел за да го одбрани режимот на Грујо кој е под жесток напад од бомбите на Заев и СДСМ!

0
795

Васето не издржа па си се пофали на фб дека последната емисија му била чиста одработка за Грујо и Мијалков. Прочитајте и самите:

eftovemisija]