ПИСМО : Не ми значи ништо разговорот во кабинетот, ова ме интересира …

0
1038
Pismo-spasovv
Абе луѓе мене не ме интересира што Грујо и Заев разговарале во кабинетот на Груевски туку мене ме интересира следново:
-Кој како и зошто го уби Никола Младенов;
-Кој како и зошто ги уби децата кај Смилковско езеро,
-Детето од Ѓорче,пилотите од Блаце;
-Како пилотите погинаа кај Струмица;
-Ме интересира кој и како внесувал дрога,кој шверцувал сиријци ги убивал па ги ставал на пруга…
Ме интересира кој и како фалсификувал избори, давал лични карти, пасоши кој местел тендери и кој земал провизија од нив, кој и како заработува бесни пари од реклами, субвенции и споменици-тоа мене и граѓаните не интересира, а разговорот помеѓу Заев и Груевски во неговиот кабинет кој и искрено, е досаден не ми значи ништо…

Антонио Динев